SEO agentura Praha zvedne Vaši návštěvnost

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 9.6.2014 | Služby

Praha (Pressweb) - Máte skvělou webovou stránku s vyladěnými službami pro Vaše zákazníky a přesto to není ono. Zákazníci chodí na mnohem méně vyladěné, uživatelsky nepřívětivé, zastaralé weby. Čím to je? Loajalitou rozhodně ne, placenou reklamou jen zčásti.

S tímto problémem se dá snadno něco dělat. Jeho řešení se jmenuje SEO, neboli search engine optimalisation. Jedná se o úpravu vašeho webu tak, aby byla pro vyhledavače jednoduše čitelná, aby dávala jasně najevo, co lze na webu najít. Takto optimalizované weby se umisťují na předních místech ve výsledcích hledání.

Přední místa ve výsledcích je právě to, co rozděluje úspěšné weby od těch neúspěšných. Jen každý desátý uživatel prohlíží výsledky vyhledávání dále než za první stránku. Čtyři z pěti uživatelů se spokojí se třemi prvními výsledky.

Abyste se zařadili mezi ty úspěšné, obraťte se na profesionály, kteří optimalizaci pro vyhledavače opravdu rozumí. SEO agentura Praha je úspěšným týmem odborníků na web, o jejichž schopnostech se přesvědčily desítky provozovatelů webů. První úspěchy se dostavují velice rychle. „Postupně se zlepšily výsledky umístění našich českých stránek ve vyhledávačích. Nyní doufám, že se našim stránkám podaří dosáhnout cíle, umístění na první stránce jak v ČR i v zahraničí,“ potvrzuje Jiří Seidl ze serveru seiva.cz.

Společně dokážeme velké věci, doplňuje Martin Plaček ze společnosti Europal: „Zpočátku jsem Vašim slibům nevěřil, ale Vaše práce mě přesvědčila, že jsem opravdu zvolil správně a mé vynaložené prostředky se mi mnohonásobně vrátí. Ještě jednou děkuji a přeji mnoho spokojených zákazníků.“

Pomůžeme Vám dostat se na přední místa na internetu, přinejmenším ve Vašem oboru. Obraťte se na nás a sami se přesvědčte o tom, že jednoduše stojí za to být mezi prvními.

Témata: seo agentura praha | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.