Usnadníme Vám založení s.r.o.

Zadavatel: Profispolečnosti.cz s.r.o. | 23.1.2014 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Přestože od začátku roku 2014 je založení s.r.o. „zlevněno“, protože už není nutno při založení s.r.o. skládat základní kapitál ve výši 200.000 Kč a stačí minimální vklad ve výši 1 Kč, představuje i nadále založení jakékoli obchodní společnosti v České republice časově i administrativně docela náročný proces. Pro spoustu začínajících podnikatelů to znamená nepříjemnou komplikaci. A nemusejí to být ani podnikatelé začínající: i zkušený podnikatel, který už nějaké firmy založil a provozuje a v podstatě ví, jak na to, se často rozhodne svěřit založení své další firmy profesionálům prostě proto, aby se mohl sám věnovat své hlavní obchodní činnosti a nemusel ztrácet čas obíháním úřadů.

Ano, na založení Vaší nové společnosti s ručením omezeným jsme tady my. Abychom ušetřili Váš čas, nabízíme Vám službu Založení s.r.o. na míru tak, abyste mohli odstartovat své podnikání bez zbytečných komplikací a administrativní zátěže.

V rámci založení společnosti s ručením omezeným vyřídíme za klienta veškeré administrativní i právní náležitosti a zajistíme zápis nové firmy do obchodního rejstříku zpravidla do 8 dnů. Nové společnosti rovněž vyřídíme podle požadavku zákazníka živnostenská oprávnění či koncese a podle jeho požadavku rovněž zaregistrujeme novou firmu k daním (daň z příjmu, DPH, srážková daň apod.).

Zakládání společností patří mezi hlavní činnosti naší firmy. Jestliže uvažujete o založení nové společnosti s ručením omezeným, neváhejte využít našich služeb - založit společnost s Profispolečnosti.cz je nejvýhodnější a nejlevnější způsob pořízení firmy na klíč v České republice.

Naši experti zaručují klientům, že veškeré právní kroky podnikané v rámci procesu zakládání společností jsou v naprostém souladu s novými právními předpisy platnými pro tuto oblast podnikání.

Témata: založení s.r.o., založení společnosti

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Profispolečnosti.cz s.r.o.
Dělnická 12
170 00 Praha 7
Česká republika
info@profispolecnosti.cz
Tel: +420 775 387 744