Zakládáte obchodní společnost? Využijte služeb Companies.cz

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 3.2.2014 | Služby

Hradec Králové (Pressweb) - Chcete začít podnikat? Uvažujete o založení společnosti s ručením omezeným, akciové společnosti nebo evropské společnosti? V dnešním článku bychom vám rádi doporučili služby firmy Companies.cz, která se na zakládání firem specializuje již déle než 20 let. Zajímá se o aktuální trendy v oboru a je tak schopna nabídnout ty nejlepší služby.

Na jejích nových webových stránkách www.prodej-koupe-sro.cz najdete mnoho užitečných informací jak o jednotlivých obchodních formách, tak i o způsobech, jak si novou společnost založit. Můžete ji buď zakoupit jako ready made, nechat si ji založit na míru nebo se do jejího zakládání pustit na vlastní pěst.

První možnost je nejrychlejší a navzdory ceně za založení mnohdy i nejlevnější, jelikož vám ušetří mnoho času. Prodej s.r.o. je díky profesionálnímu přístupu zrealizován již do 24 hodin. Založená společnost se pouze převede na vaše jméno, vy sami osobně nemusíte na žádný úřad, kde byste vyřizovali různá povolení apod.

Témata: prodej s.r.o. | Region: ČR

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1