Zaměstnání nebo poslání? AirJobs.cz

Zadavatel: GIT.cz | 23.3.2016 | Kariéra, vzdělávání
AirJobs Nová generace
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Snad každý si v dětství na něco hrál. Na paní učitelku, na popeláře, na kadeřnici, prodavačku... Jak moc se vaše dětské představy liší od reality? Vystudovali jste, co jste chtěli? A děláte práci, kterou opravdu dělat chcete? Je pro vás vaše profese posláním nebo jen pouhým zaměstnáním? Jaký je v tom rozdíl? Veliký. Chodíte do práce rádi nebo jen proto, že zkrátka musíte? Říká se, že pokud se do práce těšíte, mluvili jste o ni již v dětství a nedělá vám problém zůstat přes čas nebo udělat něco navíc, tak je vaše práce rovnou darem – posláním. Pokud ale do práce chodíte spíše za trest, nemáte z ní radost a ve skutečnosti sníte o práci jiné, tak je vaše profese pro vás pouze zaměstnáním.

Proč ale nejít za svým snem a nezkusit dělat práci, která by vás opravdu bavila a naplnila vaše profesní poslání? Máte strach udělat změnu? Nebo si myslíte, že takové nabídky, které by vám vyhovovaly, prostě nejsou? Nebo teď ani žádnou práci nemáte? Pořádně se po práci snů rozhlédněte! Ve světě internetu je asi nejjednodušší zadat do vyhledavače hesla jako "hledám práci", "nabídka zaměstnání" nebo "chci práci" a vykoukne na vás řada inzerátů a vy už si můžete jen vybírat a určovat, kam zašlete svůj životopis.

Pokud žádný inzerát nesplňuje vaše očekávání, tak si třeba na AirJobs.cz založte svůj vlastní profil a dostávejte novinky z trhu práce přímo do emailu. Navíc o vás bude vědět celá síť personalistů a nikdy nevíte, kde se uvolní pracovní místo. Na AirJobs.cz  budete mít umístěnu dokonalou prezentaci, protože editoři vědí, co funguje a poradí vám, jak z vašich předností vytěžit co nejvíce. Využít můžete všechna nastavení nebo naopak jen některá, které považujete za nejdůležitější. V každém případě mějte na paměti, že při změně zaměstnání je nejdůležitější odhodit strach. Možná si říkáte, že už to do důchodu v té kanceláři vydržíte nebo naopak, že po škole člověk někde začít musí, tak raději bude dělat něco podřadného... Ať je to tak či onak, pamatujte si, že nikdy není příliš pozdě na změnu a v práci trávíme většinu času svého života, například průměrný člověk v práci za rok stráví téměř 2000 hodin. Proč si tedy tolik času kazit něčím, co vlastně nemáte rádi? Myslete na sebe a začněte hledat práci snů! Práci, která bude vašim posláním, bude vás bavit a přinese i potřebné peníze, které všichni potřebujeme. Ovšem peníze by neměly být na prvním místě. Rozhodující je vaše osobní uspokojení a radost z odvedené práce.

AirJobs.cz - hledám práci

Témata: práce, nabídka práce, hledám práci, zaměstnání, hledám práci v praze, práce praha, práce v praze, nabídka zaměstnání, chci práci, jobs nabídka práce | Region: ČR

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389