Novicom se bude prezentovat na mezinárodním veletrhu SECURE 2018

Zadavatel: Novicom, s.r.o. | 19.10.2018 | Telekomunikace, IT

Ve dnech 23. až 24. října 2018 se ve Varšavě koná mezinárodní konference SECURE, věnovaná telekomunikačním technologiím a IT bezpečnosti. Společnost Novicom je jedním z vystavovatelů a najdete ji na stánku č. 16.

Konference SECURE je jedinečnou příležitostí setkat se s předními bezpečnostními odborníky z Polska i ze zahraničí a dozvědět se nejnovější poznatky o současných hrozbách a trendech v oblasti ICT bezpečnosti.

Konference je určena správcům, členům bezpečnostních týmů a odborníkům v této oblasti.

Přijeďte na veletrh SECURE 2018, na Novicom stánek č. 16, kde Vám zástupci Novicomu rádi představí své produkty a aktuální novinky. Budete mít možnost se přesvědčit, že Novicom si v porovnání s ostatními výrobci nevede vůbec špatně.

Místo konání: Airport Hotel Okęcie, ul. Komitetu Obrony Robotników 24, Varšava, Polsko
Termín konání: 23.-24. 10. 2018

Program konference: https://www.secure.edu.pl/en/agenda

Témata: Secure, Novicom, AddNet, BVS, cyber security, kybernetická bezpečnost, network management, monitoring sítí | Region: Polsko