ESL Jazykové Pobyty: levné jazykové kurzy v zahraničí, skvělé nabídky i kvalitní poradenství

Zadavatel: Upstream | 8.1.2013 | Cestování, gastronomie

Brighton (Pressweb) - Chcete si ještě dodatečně k Vánocům nadělit dárek? Nebo vás prostě jen omzrela zima v Česku? Pak zkuste využít skvělých nabídek zahraničních jazykových kurzů společnosti ESL Jazykové Pobyty. ESL vám bude skvělým partnerem na váš jazykový pobyt v zahraničí, jelikož působí na trhu déle než 15 let a svých dlouholetých zkušeností využívá ke kvalitnímu poradenství, díky kterému vás jazykový kurz vyjde co možná nejlevněji.

Společnost ESL Jazykovky má vždy skvělé akční nabídky či slevy na různé jazykové pobyty. Například momentálně nabízí slevu až 6500 Kč na jazykový kurz na Maltě. Mimoto ale také nabízí různé slevy na ubytování či kurz nebo až několik týdnů pobytu zdarma, a to v destinacích jako Velká Británie, USA, Jižní Afrika nebo Irsko.

Pokud máte vysoké požadavky na váš kurz, například hledáte delší pobyt spojený s prací, výuku odborného jazyka nebo prostě jen nevíte, jaká destinace či kurz bude pro vás ten pravý, pak právě vás osloví skvělé poradenství společnosti ESL. Poradci společnosti ESL navštěvují partnerské jazykové školy a skvěle se tak vžijí do vaší kůže. Své zkušenosti pak mohou využít na poradenství, aby vám pomohli vybrat kurz na míru. Právě proto uslyšíte o ESL Jazykové Pobyty od ostatních studentů jen samou chválu.

Společnost ESL je také vychvalována pro svůj udržitelný rozvoj. Nejen že se na něj soustředí společnost sama, ale také vytvořila nástroj pro své partnerské školy, které se díky němu hlouběji zamýšlejí nad dopadem svých rozhodnutí v ekologické a společenské oblasti. Konečně si můžete prohlédnout výsledky z roku 2012 a dále můžete průběh celého projektu sledovat i v roce 2013.

Stejně tak se na stránce společnosti ESL můžete seznámit i s výherci soutěže Tudo Bem, kteří vyhráli 2 týdny jazykového pobytu v Brazílii pro dva nebo měsíční kurz capoeiry blízko svého bydlište. Pokud se ale na druhou stranu zeměkoule chcete stejně jako výherce soutěže podívat i vy, pak neváhejte a ještě tuto zimu můžete vyjet do teplých krajů, například na studium angličtiny jsou jazykové kurzy v Austrálii skvělou volbou snad pro každého. V nabídce jsou ale i pobyty v dalších destinacích, třeba země v Karibském moří, Jižní Americe, ale i třeba Indie nebo Filipíny v Asii.

Témata: jazykové kurzy, jazykové kurzy v zahraničí, jazykové pobyty v zahraničí, ESL Jazykové Pobyty | Region: Evropa

Upstream

Unit A, 4th Floor, New England House, New England Street