Novicom představí své unikátní řešení AddNet na jubilejním 10. ročníku konference PLNOG 2018 ve Varšavě

Zadavatel: Novicom, s.r.o. | 12.3.2018 | Telekomunikace, IT

Praha (Pressweb) - Řešení Novicomu, především klíčový produkt AddNet, se opět představí na konferenci PLNOG ve Varšavě. Jubilejní 10. ročník jedné z nejdůležitějších polských konferencí z oblasti telco průmyslu se koná 19. až 20. března 2018 v hotelu DoubleTree by Hilton Warsaw.

Navštivte Novicom zástupce na společném stánku s technologickým partnerem Novicomu, společností GreyCortex, a polským distributorem Novicomu, firmou Ectacom Polska, a zjistěte sami, co vám mohou nabídnout.

Konference PLNOG byla vytvořena s cílem spojovat dvakrát ročně na jednom místě polské poskytovatele internetových služeb, provozovatele sítí, odborníky a nadšence telekomunikačního oboru.

Hlavní témata na konferenci PLNOG 2018:
- Vývoj sítí a technologií za posledních deset let
- Perspektivy rozvoje "telco" odvětví
- Telemetrie a automatizace sítě
- Zabezpečení sítě a útoky DDoS
- Umělá inteligence
- Případové studie

Termín konání: pondělí 19. 3. až úterý 20. 3. 2018
Místo konání: DoubleTree by Hilton Warsaw Hotel, Skalnicowa 21, Varšava, Polsko

Web konference: https://plnog.pl/

Region: Polsko

Novicom, s.r.o.