Nenechte rutinu ovládnout svůj život!

Také máte pocit, že se váš život točí jen kolem práce a péče o rodinu? Je velmi snadné sklouznout k rutině.
Zadavatel: GIT.cz | 10.6.2016
AirJobs Cítím příležitost
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Ráno vstát, jít do práce, po celém dni v zaměstnání cestou domů nakoupit, postarat se o domácnost a o rodinu, pak se svalit vyčerpáním na gauč a usnout, ráno vstát, jít do práce… Člověk se pak cítí unavený a bez energie, nic ho netěší… Jenže jak z toho ven?

Východiskem může být, když máme zaměstnání, které je zároveň naším koníčkem, baví nás a naplňuje. Jenže kolik lidí má v životě to štěstí, že dělá práci, kterou má opravdu rád? Nepatříte-li k těm šťastlivcům, kteří se do práce těší a práce je smyslem jejich života, přesto to nevzdávejte a nenechte rutinu ovládnout svůj život! Život je příliš krátký a vzácný.

Musíte to změnit ve své hlavě. Užívejte si každou chvilku se svými blízkými, vyhledávejte nové možnosti trávení volného času, vytvářejte si společné zážitky. Udělejte z velkého úklidu bojovku pro děti, jako odměnu si dopřejte společnou návštěvu kina nebo cukrárny. Spojte „povinnou“ víkendovou návštěvu rodičů s výletem do přírody, místo autem jeďte vlakem nebo na kole. Po práci vyrazte s přáteli za zábavou nebo s partnerem na lekci tance. I když se vám zdá, že jste po dlouhém dni v zaměstnání totálně vyčerpaní, uvidíte, že jiná aktivita vám dodá novou energii a pocit uspokojení. Budete se cítit šťastnější a i domácí povinnosti zvládnete pak s větší lehkostí a nadhledem. A to jistě ocení i váš partner a děti, i když budou muset převzít část povinností a nebudou mít každý den teplou večeři. A v neposlední řadě, pokud vás to v práci opravdu štve, možná je čas zvážit výpověď ze zaměstnání, poohlédnout se po aktuální nabídce práce a najít si práci, která vám vlije do žil novou krev.

Témata: práce, nabídka práce, hledám práci, zaměstnání, kde hledat práci, práci hledají, hledám práci v praze, nabídka zaměstnání, chci práci

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389