VšeobecnýLékař.cz otevírá ordinaci praktického lékaře na poliklinice v Telči

Zadavatel: e.vox, spol. s r. o. | 14.5.2018 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Provozovatelem nové ordinace je společnost VšeobecnýLékař.cz, kterou vede primářka MUDr. Olga Janovská. „Přebíráme původní ordinaci MUDr. Emílie Hofhanzlové. Smlouvu uzavřeme se všemi pojišťovnami,” říká primářka. Ordinace tak přijímá i nové pacienty, kteří praktického lékaře hledají nebo se chystají lékaře změnit.

V nové ambulanci bude působit MUDr. Petra Zámečníková, která dlouhá léta pracovala na záchranné službě a oddělení ARO. „Bydlím nedaleko Telče, na práci na poliklinice se už velmi těším,” říká lékařka.

Původní ordinace byla od konce roku zavřena. V budově polikliniky je sice ještě jedna všeobecná praktická lékařka, ale z kapacitních důvodů by dlouhodobě nezvládala ošetřit všechny původní pacienty MUDr. Hofhanzlové. „Jsem rád, že se povedlo najít řešení. Původní pacienti se nemusejí registrovat jinam. Počkat na novou lékařku se jim vyplatí,” slibuje ředitel polikliniky Jan Řičánek.

VšeobecnýLékař.cz vybaví prostory novým nábytkem a moderní technikou. Přímo v ordinaci tak bude pacientům k dispozici EKG (pro měření srdeční aktivity), INR (pro pacienty na warfarinu), CRP (pro okamžité zjištění zánětlivých hodnot v krvi a případnou indikaci antibiotik) a Holter (pro kontinuální monitoring krevního tlaku).

MUDr. Zámečníková svým registrovaným pacientům nabídne také návštěvní službu v terénu, tedy pravidelné návštěvy zdravotní sestry v domácím prostředí těch pacientů, pro které je problém dopravit se do ordinace. Ordinace také poskytuje pracovně lékařské služby (tzv. závodní péči) pro zaměstnance firem.

Ordinační hodiny:

pondělí

7.00–12.00

13.00–16.00

úterý

8.00–12.00

13.00–18.00

středa

8.00–12.00

13.00–16.00

čtvrtek

7.00–11.00

pouze pro objednané

pátek

7.00–13.00

Srdečně Vás zveme na slavnostní otevření, které se uskuteční 19. května od 10.00 do 11.30 hodin za účasti primářky Olgy Janovské, nové lékařky Petry Zámečníkové, ředitele polikliniky Jana Řičánka a starosty Telče Romana Fabeše. Dojde na přestřihnutí pásky, přípitek, projevy a prostor pro dotazy novinářů. Zájemci budou mít také možnost podívat se do nové ordinace, vyzkoušet přístroje, seznámit se s novou paní doktorkou nebo se rovnou zaregistrovat.

Novinářům rádi zprostředkujeme rozhovor s novou lékařkou ředitelem polikliniky nebo starostou Telče, kterému hodně záleželo na tom, aby poliklinika získala nového praktického lékaře.

::

Společnost Všeobecný lékař s. r. o. poskytuje primární péči praktického lékaře, zdravotní péči o seniory v domácím prostředí, zdravotní služby a nadstandardní lékařské služby v domovech pro seniory a pracovně lékařskou péči pro téměř šest desítek zaměstnavatelů. Služby VšeobecnéhoLékaře.cz využívá více než 13 000 pacientů. Společnost založila v roce 2014 primářka MUDr. Olga Janovská se svým manželem Ing. Tomášem Janovským. Více informací najdete na www.vseobecnylekar.cz.

Pro další informace, nebo pokud chcete dostávat podobné zprávy, prosím kontaktujte:

MgA. Barbora Lišková, ředitelka provozního oddělení, VšeobecnýLékař.cz, tel. (+420) 608 020 067, e-mail bara.liskova@vseobecnylekar.cz

Region: Vysočina

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

e.vox, spol. s r. o.

Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Kontaktní osoba: Zdeněk Fekar
mediální poradce
zdenek@evox.space
+420 775 599 024
Obrázek uživatele e.vox
Poskytujeme služby v oboru marketingových komunikací, zejména poradenství v oblasti public relations. Tiskové zprávy, letáky, inzeráty, komunikace se zákazníky, video nebo prezentace na facebooku a jiných sociálních médiích? Cokoli potřebujete, neváhejte a ozvěte se.
e.vox, spol. s r. o.
Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Česká republika
flotila@evox.space
Tel: +420 775 599 024