Předvýběr.CZ otevřel pobočku pro "Moraváky"

Zadavatel: e.vox, spol. s r. o. | 28.7.2017 | Kariéra, vzdělávání

Praha (Pressweb) - 28. 7. 2017: Personální společnost Předvýběr.CZ otevřela novou pobočku v Brtnici nedaleko Jihlavy. „Moravská“ kancelář chce být blíž zaměstnavatelům z regionu Kraje Vysočina a celé Moravy. Zároveň chce nabídnout práci ve vlastní společnosti kandidátům z daného regionu a podpořit tak zaměstnanost v kraji.

„Být blíž našim klientům z regionu je důležité pro udržování kvalitního vztahu. Naším záměrem je přijmout do vlastních řad zaměstnance, kteří ocení možnost pracovat ve společnosti, která zastřešuje nábor zaměstnanců v rámci celé České republiky a okolních zemí,“ komentuje otevření pobočky František Boudný, obchodní ředitel Předvýběru.CZ.

Kancelář v Brtnici sídlí v Lipartově ulici, o klienty z regionu se starají čtyři personální konzultantky v čele s Hanou Berkovou. Během následujícího roku by na nově vzniklé pobočce mělo podle plánu firmy pracovat minimálně 10 stálých zaměstnanců.

Podle ředitele Františka Boudného je dobré mít další kancelář, která dokáže využít možnosti a potenciál daného regionu a zároveň jako firma plně využít kvalitní infrastruktury služeb v místě. Městu Brtnice patří díky za pronajaté prostory a usnadnění možnosti podnikání.

::

Předvýběr.CZ je česká personální společnost, která působí na trhu od roku 2008. Soustředí se na předvýběr vhodných kandidátů, kdy oslovuje uchazeče přes online pracovní portály, online databáze a rozsáhlou interní databázi kontaktů. Výsledkem úsilí společnosti je více než 100 zpracovaných pracovních pozic měsíčně, nejenom v České republice, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Chorvatsku a Slovinsku. O kvalitní vyhledávání a relevantnost kandidátů se stará 35 zaměstnanců.

Region: Vysočina

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

e.vox, spol. s r. o.

Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Kontaktní osoba: Zdeněk Fekar
mediální poradce
zdenek@evox.space
+420 775 599 024
Obrázek uživatele e.vox
Poskytujeme služby v oboru marketingových komunikací, zejména poradenství v oblasti public relations. Tiskové zprávy, letáky, inzeráty, komunikace se zákazníky, video nebo prezentace na facebooku a jiných sociálních médiích? Cokoli potřebujete, neváhejte a ozvěte se.
e.vox, spol. s r. o.
Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Česká republika
flotila@evox.space
Tel: +420 775 599 024