Terapie tmou má svůj význam

Terapie tmou léčí
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 2.1.2017 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Chcete vyřešit své osobní problémy, nahlédnout do svých vnitřních psychologických schémat a očistit své podvědomí? To vše v kombinaci s klidem, relaxací, meditacemi, jógou či Kneippovými procedurami? Potom vám pomůže terapie tmou v pyramidě. Spojení dvou procesů s velice pozitivním výsledkem.

Pobyt v pyramidě má své léčivé účinky, což mimochodem věděli již staří Egypťané. Na druhou stranu pobyt v absolutní tmě v dostatečně dlouhém časovém úseku má také přínos na lidské tělo a mysl. Spojením obou těchto terapií vzniká terapie tmou v pyramidě, jíž se díky jejím léčebným účinkům oddává stále více lidí.

Právě tma ve spojení s pyramidovým tvarem obývaných prostor je zdrojem vibrací, jejž ovlivňují spánkový hormon zvaný melanin. A jak taková terapie ve tmě vlastně probíhá?

Terapie tmou v odhlučněném prostoru

Představte si kompletně zařízené místo pro život, jehož součástí jsou zvukově a tepelně odizolované stěny. K tomu si připočtěte působiště pro relaxaci, meditaci a cvičení jógy. Příjemnou volbou je také zázemí pro realizaci Kneippových procedur.

To vše v kombinaci s pravidelným přísunem jídla skrze přepouštěcí komoru, aby bylo během celé terapie ve tmě zajištěno absolutně tmavé prostředí. Takže žádné světlo narušující tento proces po dobu jednoho týdne. Přesně tak vypadá terapie tmou, jíž lze v oddělených místnostech realizovat i ve dvou lidech.

Vyzkoušejte šetrné léčení a regeneraci celého těla ověřené stovkami předchozích let. Poznejte své vlastní podvědomí a nechte na sebe působit zesilující se účinky pyramidy. Terapie ve tmě má silně pozitivní vliv na zdraví člověka, a to nejenom na jeho fyzickou schránku, ale především mysl.

Okuste jeden z nejstarších a nejjednodušších léčebných procesů, jímž je léčení v pyramidě. Terapie tmou je připravena pro každého a lze ji realizovat opakovaně.

Témata: terapie tmou, léčba tmou, léčba tmou v pyramidě, pobyty ve tmě, pobyt ve tmě | Region: Středočeský kraj

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300