Módní trendy 2014 v režii LB Models company

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 2.12.2013 | Služby

Hradec Králové (Pressweb) - LB Models company je profesionální modelingová agentura, která spolupracuje se známými českými vizážisty, stylisty nebo fotografy. Chcete prezentovat své módní návrhy oblečení, šperků nebo kosmetiky? Určitě využijte jejích služeb. Můžete se na ni obrátit nejen v oblasti modelingu a fotomodelingu, ale požádat také o organizaci celé společenské události.

Jaké trendy jsou aktuální pro letošní zimu 2014? Nosí se bundy s kožíšky i vlněné kabáty, které zahřejí a navíc perfektně zakryjí nedostatky každé postavy. Doporučujeme zvolit kabát v základní šedé, černé nebo hnědé barvě. Nic ale nezkazíte ani výraznějším červeným, modrým nebo třeba oranžovým provedením.

Symbolem zimy je i plesová sezóna. Modelky tak často předvádějí dlouhé princeznovské šaty i mini šaty, které vyniknou především na štíhlé postavě. U modelingové agentury LB Models company máte šanci prosadit veškeré své návrhy. S organizací skvěle pomohou modelové, modelky nebo pohledné hostesky.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854