Jezděte na motorce i v zimních měsících

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 2.12.2013 | Auto-moto, logistika

Hradec Králové (Pressweb) - Jen málokterý motorkář odloží svůj stroj přes zimu do garáže a dá přednost pohodlnému automobilu. Pokud si chcete své vyjížďky užít naplno i během zimních měsíců, nezapomeňte na kvalitní motorkářské vybavení a oblečení. Nebojte se do něj investovat i více peněz, jelikož vám bez problémů vydrží i několik sezón.

Základem jsou zateplené motorkářské kalhoty spolu s kvalitní moto bundou. Ať už zvolíte kůži nebo textil, nezapomeňte sáhnout po moto oblečení, které bude opatřené reflexními prvky - ty zvýší vaši bezpečnost na silnici i v terénu. Zvažte také investici do nepromokavého oblečení. Déšť a hustý sníh nejsou během chladnějších měsíců roku ničím výjimečným.

Pro zimu je ideální koupě zateplených kotníkových bot s protiskluzovou podrážkou, které budou perfektně držet na svém místě. Nestane se vám tedy, že by se vaše noha v nestřežený okamžik smekla a vy jste ztratili rovnováhu při jízdě. Kvalitní a moderní vybavení na motorku zakoupíte v obchodě www.motosports.cz.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854