Jakou formu reklamy zvolit pro svůj podnik

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 2.12.2013 | Média, marketing

Hradec Králové (Pressweb) - Chcete začít efektivně propagovat svůj byznys? Hledáte reklamu, která bude přímo na očích vašim potenciálním zákazníkům? Můžete se rozhodnout pro reklamu v časopisu nebo v novinách, na internetu nebo formou billboardu. Efektivní a zajímavé řešení představuje umístění reklamního panelu přímo před vaše působiště.

Touto formou můžete propagovat celý obchodní dům nebo supermarket. Řešení je však populární i mezi drobnými obchodníky, kteří vlastní třeba bar, restauraci nebo penzion. Vybírat můžete z osvětlené nebo neosvětlené reklamní plochy a kromě firemního loga na ni umístit třeba i zajímavý reklamní slogan nebo obrázek.

Na výrobu světelné reklamy se specializuje firma Prost.cz. Světelná reklama vyžívá především LED technologii, která dosahuje dlouholeté životnosti a dobré svítivosti. Reklama vás nevyjde ani příliš draze, když vezmete v potaz, že ji máte předplacenou na několik let. Na oficiálních webových stránkách Prost.cz najdete i náhledy již realizovaných projektů.

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1