Kde seženete tu nejvýhodnější hypotéku

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 2.12.2013 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Mnoho lidí přemýšlí s koncem roku nad žádostí o hypoteční úvěr. Zvažují nové bydlení - na jaře mohou začít stavět nebo se přestěhovat do vlastního bytu. Hypoteční úvěry se zpravidla uzavírají na 15 až 40 let. Jen málokdo si je totiž může dovolit dříve splatit. Jedná se o částky ve statisících až v milionech korun.

Hypotéky za výhodných podmínek dnes nabízejí banky i nebankovní finanční společnosti. V jejich obchodních podmínkách a smlouvách se však vyzná jen málokdo, proto se určitě vyplatí, obrátit se na specializovaného hypotečního poradce, který vám s výběrem hypotéky pomůže. Touto činností se zabývají hypoteční makléři ze společnosti www.hypomakleri.cz.

A dle jakých parametrů doporučujeme vybírat hypotéku? Zaměřte se na výši úrokové sazby a její fixaci. Aktuálně se nejvíce vyplatí fixace na 3 až 5 let. Ve vašem vlastním srovnání hypoték by měla hrát roli i výše měsíční splátky a počet let, na které úvěr uzavíráte. Důležité jsou také další poplatky - například za mimořádnou splátku, pozastavení splátek, jejich navýšení apod.

Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854