Jak na výběr volejbalového vybavení

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 2.12.2013 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Jestliže patříte mezi milovníky míčových her a právě volejbal je jednou z vašich oblíbených, určitě si čas od času potřebujete pořídit nové sportovní vybavení. Pomalu nastává volejbalová sezóna, jelikož tento sport můžete pohodlně hrát nejen venku na hřišti, ale také ve sportovní hale. Jak tedy vybrat základní vybavení?

Výběr určitě začněte u míče. Kvalitní volejbalové míče pořídíte u značek Molten nebo Gala. V závislosti na materiálu, ze kterého je vyroben, se mění jeho letové vlastnosti. Sázkou na jistotu je syntetická useň, se kterou si pohodlně zahrajete venku i v hale. Navíc tyto míče patří mezi ty levnější a nezruinují tak váš rozpočet před Vánoci.

K volejbalu budete dále potřebovat kvalitní oblečení ze savého a zároveň prodyšného materiálu. Zvolit můžete také dres, ve kterým svůj tým snadno odlišíte od protihráčů. Zaměřte se i na výběr sálové obuvi, která by měla pevně zafixovat vaše chodidlo, kotník a zabránit tak nepříjemnému zranění. Vše potřebné vybavení zakoupíte v e-shopu www.cvrceksport.cz.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854