Taška na notebook pro celou rodinu

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 2.12.2013 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - Hledáte pěkný dárek k Vánocům pro své blízké? Jestliže vlastní notebook, máte vyhráno - pořiďte jim moderní obal, pouzdro nebo tašku z internetového obchodu Abags.cz. V nabídce najdete hezké tašky, které nadchnou svým osobitým designem, originalitou a také příznivou cenou. S nákupem dlouho neotálejte, abyste vše stihli objednat v klidu do vánočních svátků.

A podle čeho tašku v nabídce www.abags.cz vybírat? K dispozici máte několik rozměrů. Na začátek vám doporučujeme přeměřit notebook a jeho velikost porovnat s rozměry tašky. Pokud najdete vhodný střih, zaměřte se na barevné provedení. Zatímco ženy preferují barevnější odstíny, muži jsou věrní tmavé klasice.

U tašky, brašny nebo obalu na notebook můžete vybírat z uchopení do ruky nebo přes rameno. Velmi oblíbené je také kombinované řešení, kdy je ramenní popruh našit napevno nebo se dá odepnout pomocí praktické karabiny. Vybírat můžete i mezi hladkým provedením a pouzdry s kapsou, do které si může majitel notebooku uložit všechny své nezbytnosti.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854