Pěkné tašky Abags potěší studenty i pracující

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 24.10.2013 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - Vlastníte laptop a hledáte na něj vhodný obal? Ať už máte velký rozměrný notebook nebo malý přenosný počítač, v nabídce e-shopu Brašnynanotebooky.cz si jistě vyberete. Sortiment obchodu je zaměřen především na ženy, které milují výrazné barvy a hravé kombinace odstínů. Muži pravděpodobně sáhnou po jednoduché černé klasice.

Pěkná taška na notebook se vám doma jistě neztratí. Taška Abags navíc potěší i svou příznivou cenou a velmi kvalitním provedením. Zakoupíte ji s cenou od 400 Kč - v závislosti na modelu, velikosti a dalších aspektech. Součástí tašky je oboustranný zip, ucho pro nošení v ruce a ramenní popruh. Nechybí ani silné vnitřní polstrování, které ochrání váš notebook před mechanickým poškozením.

Další oblíbené tašky značky Abags, které využijí lidé každého věku, představují tašky přes rameno. Jsou ideální volbou do práce, do školy, na výlet do přírody i na procházku do města. Tašku rychle a pohodlně přehodíte přes záda a můžete vyrazit. Vybrané modely jsou doplněné praktickou klopou. Do ní můžete uložit třeba svůj telefon nebo peněženku, abyste ji měli stále po ruce.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854