Aloe vera detoxikuje, řeší alergie a posílí imunitu

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 24.10.2013 | Zdraví

Hradec Králové (Pressweb) - Znáte sukulent aloe vera? Jedná se o rostlinu, kterou si můžete sami vypěstovat a která je přínosná svými hojivými účinky. Aloevera je vhodná ke konzumaci i na vnější použití. Rozhodně ji ale nejezte jen tak. Raději si kupte nápoj nebo šťávu vylisovanou z jejích listů.

Aloe vera zakoupíte v obchodech se zdravou výživou - například ve Zdravá výživa Hronov. Zde máte možnost výběru z několika kvalitních produktů. A proč se aloe vera doporučuje? Pomůže vám, když chcete podpořit detoxikaci, máte potíže s trávením nebo řešíte povrchové rány či oděrky. Vnitřním užívání aloe ulevíte od bolesti svalů a kloubů. Zároveň také snížíte hladinu krevního cukru.

Tato rostlina je bohatá na vitamíny B, A, C nebo E. Z minerálních látek obsahuje třeba zinek, sodík, měď, vápník nebo hořčík. Obzvlášť teď na podzim, kdy bojujeme s únavou a nachlazením, takový vitamínový komplex jistě přijde vhod. Jestli zmíněné účinky aloe vera opravdu platí, se můžete přesvědčit na vlastní kůži.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854