Specialista na výrobu světelné reklamy a orientačních systémů - firma Prost

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 24.10.2013 | Média, marketing

Hradec Králové (Pressweb) - Chcete propagovat svou firmu? Existuje mnoho způsobů reklamy, mezi kterými můžete vybírat. Jestliže chcete zacílit na potenciální zákazníky či klienty pohybující se ve vašem okolí, rozhodněte se pro světelnou reklamu. Má formu osvětlených panelů, na kterých může být nejen samotné reklamní sdělení, ale také logo vaší firmy.

Světelná reklama je velmi efektní, protože působí ve dne i v noci. Obzvlášť během zimních měsíců, kdy je tma už kolem páté hodiny večer, taková reklama má smysl. Mnoho lidí se vrací pozdě z práce nebo naopak časně ráno vstává. Dnes se světelná reklama využívá nejvíce v kombinacích s obchodními domy a centry, restauracemi, hotely nebo s čerpacími stanicemi.

Na její výrobu se zaměřuje společnost Prost.cz. Ať už máte nebo nemáte konkrétní nápad na realizaci této reklamy, můžete Prost.cz kontaktovat. Rádi vám zde pomohou s návrhem, se samotnou výrobou a také s montáží. Reference společnosti, které najdete na oficiálních webových stránkách mluví za vše. Prost se dále specializuje také na orientační systémy nebo na samostatné reklamní pylony.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854