Nový obchod se značkovými motorkářskými rukavicemi Kore

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 24.10.2013 | Auto-moto, logistika

Hradec Králové (Pressweb) - Sháníte kvalitní motorkářské rukavice? Navštivte internetový obchod www.korecz.cz, ve kterém pořídíte padnoucí motorukavice od stejnojmenné značky KORE. Tyto rukavice se těší velké oblibě mezi muži i ženami. Zakoupíte je v celé škále moderních provedení a velikostí. K dostání jsou luxusní modely z klokaní kůže i levnější rukavice z textilu.

Motorkářské rukavice byste měli používat za každého počasí, obzvlášť teď během sychravého podzimu. Rukavice KORE jsou ušity z usně o síle zhruba 0,7 mm. Mají protiskluzovou úpravu, díky které vaše ruce perfektně splynou s motocyklem. Nechybí ani protektor, díky němuž získá větší komfort i vaše zápěstí.

Černé, bílé nebo pestrobarevné moto rukavice KORE si jistě oblíbíte i pro jejich snadné oblékání. Rukavice jednoduše natáhnete a upevníte pomocí suchého zipu. Pružný materiál se skvěle přizpůsobí vaší pokožce. Nemusíte se bát pocení rukou a nepříjemné vyrážky. Nic takového vám v těchto značkových rukavicích nehrozí. V obchodě zakoupíte také nepromoky nebo kukly od stejného výrobce.

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1