Interkom - užitečný pomocník na moto, který zvýší vaši bezpečnost

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 24.10.2013 | Auto-moto, logistika

Hradec Králové (Pressweb) - Pokud rádi jezdíte na motorce, určitě vyzkoušejte interkom. Tohoto užitečného pomocníka můžete využít pro rozmanité příležitosti. Primárně však slouží ke komunikaci s dalšími jezdci ve skupině - umožňuje spojení až mezi šesti motocyklisty, a to na vzdálenost i kolem 1 000 metrů. 

Další možnosti využití interkomu přichází v úvahu například na lyžích, na kole nebo ve čtyřkolce. Další jezdci vás mohou informovat o blížících se překážkách. Obzvlášť pokud nabíráte vysokou rychlost, přijdou vám jejich rady vhod. Kvalitní interkom se dnes prodává jako bezdrátový. Můžete ho rovněž využít k poslechu hudby nebo na telefonování.

Zakoupíte ho v internetovém obchodě Motosports.cz, který disponuje bohatou nabídkou zajímavého vybavení pro motorkáře. Kromě náhradních dílů a příslušenství k silničním a terénním motocyklům zde najdete také oblečení na motorku. Jeho výběr nepodceňujte v žádném ročním období. Vybírejte z koženého a z textilního oblečení zvýrazněného reflexními prvky.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854