Jak na založení společnosti s ručením omezeným

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 17.10.2013 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Společnost s ručením omezeným je jednou z nejrozšířenějších právních forem v ČR. Jedná se o právnickou osobu, na jejíž založení potřebujete kapitál ve výši 200 000 Kč (a to až do nového roku 2014, který přinese výrazné změny v podnikání). Založení společnosti ale není nic jednoduchého. Musíte si vyřídit živnostenské oprávnění, zápis do obchodního rejstříku nebo třeba registraci na finančním úřadě.

Pokud máte obavy, že vše nestihnete zařídit tak rychle, jak potřebujete, obraťte se na ready made specialisty, kteří se věnují zakládání firem na profesionální úrovni. Touto cestou si můžete založit nejen společnost s ručením omezeným, ale také akciovou společnosti či evropskou společnost. 

Na prodej firem se zaměřuje společnost Companies.cz, která veškeré služby nabízí za výhodných cenových podmínek. Můžete vybírat ze dvou základních typů. Pokud chcete začít podnikat okamžitě, je pro vás ideálním řešením předzaložená společnost. Jestli naopak nespěcháte a třeba máte i určité specifické požadavky, můžete si nechat založit firmu na míru.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854