Aktuální nabídka obchodu Léčivázahrada.cz

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 17.10.2013 | Zdraví

Hradec Králové (Pressweb) - Internetový obchod Léčivázahrada.cz se specializuje na prodej Bachových esencí, detoxikačních náplastí a tématických knížek. Bachovy esence vám pomohou osvobodit se od negativních emocí a nepříjemných pocitů. Dodají vám jistotu, sebevědomí a další povahové vlastnosti, po kterých jste vždy toužili. Získávají se z několika známých bylin a jsou založené na originální receptuře Dr. Bacha. 

Rozšířené jsou Bachovy krizové kapky, které jako jediné jsou mixem více květů. Obsahují netýkavku žlázonosnou, snědek okoličnatý, slívu třešňovou, devaterník penízkovitý a bílou lesní révu. Účinky těchto bylinek vytvářejí jedinečný komplex, který vám pomůže se vyrovnat s psychicky náročnými situacemi ve vašem životě.

V obchodě Léčivázahrada.cz bychom vám doporučili zakoupit také odbornou literaturu, která přijde vhod nejen o dlouhých zimních večerech. Jedná se například o známou knihu Moc přítomného okamžiku, jejímž autorem je Eckhart Tolle. Tato kniha popisuje naši cestu za poznáním a pomůže vám jistě učinit nové objevy v životě.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854