Kdy se vám vyplatí refinancovat svou hypotéku

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 17.10.2013 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Máte sjednaný hypoteční úvěr a řešíte, jak dosáhnout na výhodnější podmínky? Pokud fixujete úrokovou sazbu, můžete po skončení fixace přistoupit k refinancování neboli přeúvěrování. Svou hypotéku převedete k jiné bance nebo si přímo u své banky sjednáte výhodnější podmínky. S tímto krokem však zbytečně neotálejte a refinancování začněte řešit klidně i s několikaměsíčním předstihem.

Při vyřízení hypotéky jste si v bance sjednali určité podmínky - celkovou výši úvěru, úrokovou sazbu, výši měsíční splátky, poplatky, nutnost vlastnictví běžného bankovního účtu a další. Pokud některé z nich chcete změnit, v rámci refinancování máte možnost. Když navíc využijete konce fixace, veškeré změny, které provedete, by měly být zcela zdarma. 

Pokud si s refinancováním hypotéky nevíte rady, můžete se obrátit na hypotečního specialistu, který vám poradí a sestaví pro vás nabídku aktuálně výhodných hypotečních úvěrů. Jeho služby budou určitě zpoplatněné, ušetří vám ale spoustu času a zbytečných starostí.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854