Příjemné teplo můžete mít i ve Vašem zaměstnání

Zadavatel: Seocentrum s.r.o. | 16.10.2013 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Teploty venku nám už několik týdnů dávají pocítit, že léto už definitivně skončilo. Pomalu se tak připravujeme na zimu a pro vlastní pohodlí sledujeme předpověď počasí. Víme tak lépe odhadnout jak se obléci do práce, či na výlet.

Zpozornět by však měli všichni, kterých čeká krutá zima i v práci. Zejména haly není možné vytápět běžnými způsoby a pokud se Vaše firma nachází i ve starší budově, mrznete pravděpodobně již nyní. Řešení však existuje, a to v podobě zářičů.

Tato zařízení jsou často jediným způsobem, jak ohřát místnosti, kde by běžné topení bylo neefektivní nebo dokonce nebezpečné. Plynové infrazářiče jsou vhodné i do výrobních hal, kde se mohou montovat i na samotnou konstrukci haly. Jejich účinnost pocítíte i z výšky několika metrů. Navíc nevíří vzduch, a jsou tak ideální i do prašného prostředí, kde by jiné možnosti vytápění způsobovaly nepříjemné víření prachu, nebo odpadních částeček z výroby, a tím měli nepříznivý vliv na zdraví pracovníků. Kvalitní infrazářiče jsou tedy určeny do výroby, avšak jejich sálavé teplo může ohřát nejen pracovníky, ale i návštěvníky restaurací, či kaváren. Sálavé teplo Vás zahřeje i na terase, kde je také vhodné je instalovat.

Tato forma tepla je však vhodná i do prostor, kde se pohybuje hodně lidí nebo zvířat. Vytápět elektrickými panely je možné dojírny, ale i například kostely. Elektrické panely tak zajistí teplo, a to při plné bezpečnosti, bez jakéhokoliv hluku. Navíc teplo je rovnoměrně rozložené, takže v místnosti nejsou teplé a studené místa, což dodává vysoký komfort. Pro více informací o elektrickém vytápění klikněte zde.

Pokud Vás už teď straší nízké teploty v zimě, zpříjemněte si pracovní prostředí díky speciální formě vytápění a klikněte na www.infracomfort.sk.

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Seocentrum s.r.o.

Obrázek uživatele Seocentrum.sk
Seocentrum s.r.o.
Slovensko