Podzimní nákup v e-shopu Zdravá výživa Hronov

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 26.9.2013 | Potraviny, tabák

Hradec Králové (Pressweb) - Internetový obchod Zdravá výživa Hronov pro své zákazníky připravil mnoho zajímavých podzimních akcí. Podzim je dobou, ve které potřebujeme posílit svou imunitu. Po teplém létě jsme opět vystaveni virovým a bakteriálním infekcím. Hrozí nám prochladnutí a rozvíjejí se nejrůznější epidemie. Mnoho lidí se také rozhoduje pro detoxikaci organismu.

Pokud jde o jídelníček dle zásad zdravé výživy, určitě doporučujeme zařadit typicky podzimní ovoce a zeleninu, ořechy nebo třeba luštěniny. Dopřejte tělu dostatek energie, kterou bude moci zužitkovat v blížím se chladnějším období. Z doplňků stravy pak jistě stojí za doporučení ostropestřec mariánský, mladý zelený ječmen nebo aloe vera.

Především mladý ječmen se těší velké oblibě. Jedná se o prášek, který je šetrně získaný ze zelených klasů ječmene. Obsahuje velké množství vitamínů a minerálů, které mnoha lidem scházejí. Užíváním ječmene můžete posílit svou imunitu. Je vhodný jak na podzimní, tak i na zimní a jarní měsíce.

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1