Pořiďte si gril s kamenem na konci léta za skvělou cenu

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 26.9.2013 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - Pokud patříte mezi milovníky dobrého jídla a zároveň se snažíte žít dle zásad zdravého stravování, určitě investujte do grilu s pečícím kamenem. Jedná se o kámen, který je vyrobený z lávy nebo ze žuly. Na něj položíte maso, zeleninu nebo jiné potraviny a můžete grilovat. Jelikož při přípravě neodkapává tuk do ohně, nepřepaluje se a nevznikají zde karcinogenní látky, které mohou způsobit až rakovinu.

Kvalitní grily a pečící kameny zakoupíte v obchodě Grilmen.cz. Kameny mají rozměry, kterými se přizpůsobí mnoha typům grilů. I ty na konci letní sezóny můžete koupit za bezkonkurenční internetové ceny. Gril můžete využít ještě na podzim nebo hned na začátku jara propadnout grilování.

V obchodě Grilmen.cz zakoupíte také speciální jehly na špízy, topeniště a další zajímavé doplňky, které vám zajistí bezpečné a pohodové grilování s přáteli nebo v rodinném kruhu. Grily s kamenem jsou ideálním řešením i pro kuchaře začátečníky, kteří preferují snadnou a rychlou přípravu.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854