Pořádejte společenské akce ve velkolepém stylu s LB Models company

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 26.9.2013 | Politika, společnost

Hradec Králové (Pressweb) - Modelingová agentura LB Models company zajišťuje celou škálu služeb v oblasti modelingu. Můžete si u ní nechat uspořádat svou módní přehlídku, galavečer, prezentaci nebo třeba promoakci. Agentura spolupracuje se známými a také s méně známými modelkami, modely a hosteskami. Neustále navazuje spolupráci s novými lidmi, kteří chtějí proniknout do světa modelingu.

Tato pražská modelingová agentura funguje od roku 2011. Za tu dobu se spojila s mnoha známými českými vizážisty, stylisty a fotografy. Specializuje se nejen na tradiční modeling, ale také na fotomodeling, který probíhá v exteriérech i ve vnitřních prostorách.

Chcete také stát modelkou v LB Models company? Všechny modelky jsou zařazeny v přehledné databázi, do které mají přímo přístup potenciální klienti a ti si tak mohou vybrat takové, které přesně splní jejich očekávání. Všechny budoucí modelky mohou využít kontaktní formulář na stránkách agentury.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854