Trápí vás vaše pocity? Vyzkoušejte Bachovy esence

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 20.9.2013 | Zdraví

Hradec Králové (Pressweb) - Jestliže vás trápí negativní pocity a vlastnosti, máme pro vás zajímavý tip na jejich řešení. Obzvlášť s blížícím se podzimem mnoho lidí tíží depresivní stavy a změny nálad. Jestliže na sobě pociťujete vyčerpání, nedostatek sebevědomí, pýchu nebo naopak přílišné nadšení, můžete vyzkoušet Bachovy esence.

Jedná se o speciální kapky, které potlačí vlastnosti, na které nejste sami hrdí a jejichž problematiku si uvědomujete. O účinku Bachových esencí však musíte být sami přesvědčeni. Pokud jim nebudete věřit, samozřejmě že nebudou fungovat tak, jak si představujete. Tyto esence se získávají z nejedovatých bylin, keřů a stromů.

Celkem se rozlišuje 38 esencí, které se připravují dle originální receptury Dr. Bacha. Tyto esence můžete užívat buď samostatně, v kombinacích nebo si je nechat umíchat na míru vašim požadavkům. Bachovy květy zakoupíte v e-shopu Léčivázahrada.cz, který mimo jiné nabízí také Bachovy krizové kapky, detoxikační náplasti a zajímavé knížky.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854