Ready made firmy jsou stále v kurzu

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 20.9.2013 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Přemýšlíte o založení vlastní společnosti? Rádi byste vše stihli rychle a bez zbytečných komplikací? Pak vám můžeme doporučit koupi ready made firmy, která je připravena k okamžitému podnikání. Cena za společnost s ručením omezeným se pohybuje kolem 20 tisíc Kč. Velkou výhodou je, že máte vyřízené veškeré nezbytné záležitosti.

V oboru ready made působí opravdoví specialisté, takže se nemusíte obávat, že by váš rozjezd v takové firmě představoval nějaký problém. Kromě s.r.o. se hojně zakládá také akciová společnost a evropská společnost. Obecně si můžete vybrat ze dvou základních způsobů - buď se rozhodnout pro koupi předzaložené ready made společnosti nebo si ji nechat založit na míru svým konkrétním požadavkům.

Vaše firma bude mít vyřízené živnostenské oprávnění, zápis v obchodním rejstříku a splacený základní kapitál. Pokud máte zájem o lukrativní sídlo firmy, rovněž se často můžete domluvit s poskytovatelem ready made služeb.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854