Naše tělo potřebuje energii i živiny

Zadavatel: Seocentrum s.r.o. | 19.8.2013 | Zdraví

Praha (Pressweb) - No ne vždy jsme schopni mu vše potřebné dodat v potravě. Životní styl se za poslední desetiletí výrazně změnil, což se podepsalo i na změně jídelníčku. To je jeden z důvodů pryč tloustneme. Pohyb jsme omezili a ve stravě si dopřejeme. Z našeho jídelníčku jsme však ve značné míře vyloučili i zeleninu, luštěniny a obiloviny. Ovoce také nejíme tak často, jak bychom měli.

Strava je hlavním zdrojem vitamínů a minerálů, které naše tělo potřebuje. Pokud je však ze stravy přijímáme málo, sáhne na rezervy. To však může představovat i zdravotní komplikace. Dostatek těchto látek však můžeme našemu tělu zajistit i prostřednictvím výživových doplňků. Ty koupíte v lékárně, či na internetu. Minerály zajistí i bio-min.sk, nabízí širokou škálu přírodních doplňků výživy, které pomohou zlepšit i Vaše zdraví. Nebezpečný je i nedostatek vápníku, který způsobuje řídnutí kostí, a tím je zvýšené riziko zlomeniny. Tyto se také velmi špatně hojí, což s sebou přináší další komplikace.

Naše zdraví si musíme vážit, ale spíše jej zanedbáváme. Pokud jste často nemocní, může to být způsobeno sníženou imunitou. V tomto případě by prevencí měl být přísun vitamínů. Abyste předešli častým chřipkám, potřebujete vitamín C.

Avšak více než na zdraví nám záleží na vzhledu. Teprve když se vyskytne závažný zdravotní problém, měníme své priority. Krása však jde ruka v ruce se zdravím, ale nestačí jen krémy. Musíte tělu dodat ty správné živiny, které potřebuje. Kupte si koenzym Q10 také jako výživový doplněk. Omlazující účinky tak ocení každá buňka v těle.

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Seocentrum s.r.o.

Obrázek uživatele Seocentrum.sk
Seocentrum s.r.o.
Slovensko