Výběr správného kočárku

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 15.7.2013 | Obchod, e-commerce

Uničov (Pressweb) - Pro každého rodiče je velmi důležitý správný výběr výbavy pro své dítě. Její nepostradatelnou součástí je také kočárek. Díky tomuto vozítku můžete dítě v prvních měsících a letech života vystavovat venkovnímu prostředí. Pomáhá vám dítě přepravovat. Je ale nesmírně důležité, aby kočárek splňoval některá kritéria.

U kočárků, které jsou určené pro novorozená miminka by mělo být na prvním místě bezpeční dítěte a také jeho pohodlí. Některé značky nabízejí za stejnou cenu také příslušenství a doplňky, jako jsou slunečníky a další dodatečné kapsy. Například kočárky Tako nabízejí hodně kvalitní zpracování, prvotřídní materiály, takže jsou častou volbou mnoha rodičů. Je nesmírně důležité, aby byl kočárek dobře přenosný a snadno se s ním manipulovalo. Je to z toho důvodu, aby s ním maminka, která obvykle na procházky s novorozencem chodí, nemusela příliš bojovat, a také proto, aby byl lehký například pro výnos do patra nebo pro cestování veřejnou dopravou. Dnešní kočárky už jdou složit do příjemně kompaktních rozměrů.

Kočárky pro odrostlejší děti

O roku už se pak pomalu dají vybírat také kočárky na sezení, v nichž už dítě pouze bezmocně neleží, ale aktivně mu umožňují sledovat svět kolem něj. Sportovní nebo golfové kočárky jsou pak jasnou volbou rodičů. U sportovních je robustnější konstrukce, která umožňuje zvládat i lehce náročnější terén, naopak golfový kočárek je hodně lehké konstrukce a je skladný, takže je perfektní do města.

Jak děti postupně rostou, kočárky se odkládají a na řadu přicházejí odrážedla a pak také pomalu kola. Může ale nastat situace, kdy se k nim ještě jednou vrátíte a budete muset zase vybrat a koupit nový kočárek. Je to v případě, kdy máte holčičku. Jakmile dovrší několika let věku, bude chtít vlastní kočárek pro panenku. Dnes už jsou dělané tak, že vypadají jako kopie velkých dětských kočárků.

Témata: kočárky, kočárky Tako, kočárek pro panenku | Region: ČR

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov