Bachovy esence pomohou od negativních emocí

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 17.5.2013 | Zdraví

Hradec Králové (Pressweb) - Potřebujete se zbavit stresu, strachu nebo vyčerpání? Chcete se oprostit od negativních emocí, které vás v životě provázejí? Vyzkoušejte Bachovy kapky neboli esence, které můžete zakoupit v e-shopu www.lecivazahrada.cz. Můžete vybírat z balení o velikosti 10 a 30 ml. Jsou zde pro vás připraveny i speciální krizové esence Five Flower a rovněž si můžete nechat umíchat kapky na míru vašim potřebám. V Léčivé zahradě si přijde na své každý, kdo bojuje se svými vnitřními pocity.

Bachovy esence se mezi lidmi aktuálně těší velké oblibě. Celkem obsahují 38 květových esencí, za 39. se považují krizové esence, které se míchají z pěti Bachových květových esencí. Pomohou v mnoha aspektech života a vyplatí se více než zbytečné užívání léků. Obchod Léčivá zahrada nenabízí jen Bachovy květové esence, zabývá se také prodejem knih a detoxikačních náplastí. Objevte sílu přírody - v bohaté nabídce esencí jistě najdete tu pravou.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854