Založení společnosti ready made způsobem

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 17.5.2013 | Politika, společnost

Hradec Králové (Pressweb) - Zvažujete založení obchodní společnosti a nechcete pročítat obchodní zákoník nebo vyřizovat pochůzky po úřadech? Obraťte se na ready made specialistu a nechte si založit společnost tímto dnes už obvyklým způsobem. Vznikají tak společnosti s ručením omezeným i akciové společnosti. Samozřejmostí je zápis v obchodním rejstříku, vlastní IČ, složený základní kapitál a čisté účetnictví. Mnoho informací najdete na webu www.zalozeni-ready-made-sro.cz, který byl spuštěn právě za účelem podání informací o tomto způsobu zahájení podnikatelské činnosti.

Dalším ze zajímavých webů je portál www.ready-made-sro-spolecnosti.cz, na kterém jsou publikovány články na téma zakládání společností, poskytnutí sídla firmy nebo ready made s.r.o. Každý zájemce o obchodní společnost si zde přijde na své. Cena za společnosti s ručením omezeným se pohybuje kolem částky 20 tisíc Kč, což dnes rozhodně nejsou velké peníze. Když vezmete v potaz značnou úsporu času, možná se i vám rozjezd podnikání tímto způsobem vyplatí.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854