Sladkovodní řasa chlorella zvýší imunitu

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 13.5.2013 | Zdraví

Hradec Králové (Pressweb) - Přemýšlíte o užívání některé zelené potraviny? Kromě mladého ječmene můžete vyzkoušet takové chlorellu. Jedná se o sladkovodní řasu, která je velkým hitem posledních několika let. Mnoho informací o ní najdete na webu www.zazracna-chlorella.cz. Chlorella obsahuje vitamín B12, železo, vápník, chlorofyl, chlorellin nebo sporopollein. Tyto látky se podílejí například na posílení organismu, zlepšují krevní obraz a působí jako přírodní antibiotikum.

Chlorellu nejčastěji můžete zakoupit ve formě tablet, které se užívají dlouhodobě, v jedné nebo ve více denních dávkách. Výrazný je také detoxikační účinek této sladkovodní řasy, která je tak doporučována i při různých očistných kůrách v jarních a podzimních měsících. Řasa chlorella pomáhá například i proti alergiím nebo ekzému. Její účinky můžete pozorovat z dlouhodobého hlediska. Jedná se o zcela přírodní produkt, který na rozdíl od běžných léků nezatíží váš organismus.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854