Využití interkomu na motorce

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 6.5.2013 | Auto-moto, logistika

Hradec Králové (Pressweb) - Jezdíte rádi na motorce a chtěli byste pohodlně komunikovat se svým spolujezdcem nebo s dalšími přáteli ve skupině? Pořiďte si praktický interkom, který je schopný se spojit až s pěti dalšími členy týmu. Současné moderní interkomy již fungují převážně bezdrátově, za pomoci technologie bluetooth. Mnoho užitečných informací o současné nabídce najdete na webu www.moto-bundy.cz. Interkom má dosah přibližně v okruhu 1000 metrů a dokáže spolupracovat také s mobilním telefonem nebo s navigací.

Využití interkomů je dnes opravdu rozmanité. Interkomy můžete používat při jízdě na motorce, na kole nebo na lyžích. Hodí se při všech skupinových sportech, kde je potřeba vzájemná komunikace. Kromě zábavného prvku vnášejí do aktivity také bezpečnost. Jsou vhodné při jízdě s menšími dětmi na lyžích a na motorkách s těmi, kteří mají v kapse čerstvý řidičský průkaz. Interkom na motorku můžete instalovat do každé běžně dostupné helmy. Je vhodný pro celoroční využití.

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1