Jak vybrat baterii do elektronické cigarety

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 6.5.2013 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Vlastníte elektronickou cigaretu a řešíte výměnu její baterie? Pak si můžete přečíst článek publikovaný na webu www.e-cigarety-liquidy.cz, který se zaměřuje na baterie do elektronických cigaret. Baterie se dnes vyrábějí víceméně v univerzálním provedení, které se hodí pro více modelů elektronických cigaret. Jestliže tedy například vlastníte e-cigaretu od výrobce eGo, můžete do ni vložit jakoukoliv baterii určenou pro tuto značku (od 650 mAH až do 1500 mAh). 

Vždy je rovněž dobré mít alespoň jednu náhradní baterii do elektronické cigarety. Obzvlášť pokud bez cigarety nevydržíte více hodin. Může se totiž stát, že budete na cestách nebo na dovolené a baterie se vám vybije nebo porouchá. Obecně kapacita baterií začíná již na 100 mAh a končí někde kolem 2000 mAh. Baterie s vyšší kapacitou jsou vhodné pro náročnější kuřáky a kuřačky. Baterie o nízké kapacitě naopak vynikají svou lehkostí a kompaktními rozměry. S kapacitou baterie přímo souvisí počet šluků, které je možné na jedno nabití udělat. Postupem času samozřejmě kapacita klesá.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854