Jak na jaře posílit svou imunitu

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 6.5.2013 | Zdraví

Hradec Králové (Pressweb) - Jestliže vás trápí viry a bakterie, posilte svou obranyschopnost prostřednictvím koloidního roztoku - tekutého stříbra. Jedná se o koncentrát, který našemu tělu prospívá v mnoha oblastech. Pomáhá řešit problémy s pletí, artritidu, dýchací potíže, plísňová onemocnění nebo například chronickou únavu. Pevné stříbro, jak ho známe například ze šperků, je rozpuštěno v destilované vodě. Velikost částic je minimální a spolehlivě tak proniká do virů i bakterii.

Koloidní stříbro je tedy oblíbeným doplňkem stravy. Obecně se minerály v tekuté formě lépe vstřebávají do těla než látky obsažené v tabletách. Ve střevech se mnohem lépe vstřebávají, jelikož jsou upraveny do té nejideálnější formy. Na koloidní stříbro se zaměřují webové stránky www.zdrave-kolodni-stribro.cz, na kterých najdete mnoho informací o tomto preparátu. Kromě nich zde na vás čeká způsob dávkování (který je individuální a ze značné míry závislý na problému, který stříbro řeší) nebo také informace o speciálním argentum gelu (masti s příměsí koloidního stříbra).

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1