Tašky na netbooky od značky Abags

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 6.5.2013 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Vlastníte netbook a hledáte pro něj vhodnou tašku na příležitostné či každodenní nošení? Přečtěte si článek, který byl publikován na webovém portálu www.damska-taska-na-notebook.cz. V článku najdete mnoho tipů a informací, ze kterých zjistíte, jak si takovou tašku vybrat. O vhodnosti tašky rozhoduje její střih, rozměry, hmotnost, barva i použitý materiál. 

Jestliže zvolíte větší tašku, než jsou rozměry vašeho notebooku, pohodlně do ní uložíte veškeré drobné příslušenství, svačinu, sešity do školy nebo pracovní dokumenty. Velmi oblíbená je taška na notebook 11,6 palců, do které se vejdou notebooky od 8 až do 11 palců. Menší kategorie této elektroniky patří mezi nejběžnější. Správná taška na notebook by měla být doplněná praktickým ramenním popruhem a nemělo by jí chybět ani ucho pro snadné přenášení v ruce. Z materiálů volte polyester nebo neopren. Tyto umělá vlákna disponují vysokou schopností izolace teploty i vlhkosti. Barvu můžete zvolit univerzální černou, tmavě modrou nebo bílou. Skvělé ale vypadají i různé pestrobarevné motivy.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854