Jak si vybrat grilovací kámen

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 16.4.2013 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Grilování na kameni představuje zajímavější a také zdravější způsob přípravy pokrmů na grilu. Nedávno byl spuštěn nový web www.grilujemenakameni.cz, na kterém si můžete přečíst více o pečících kamenech. Jaké jsou výhody těchto kamenů? A jak je vybírat? Nejprve je potřeba uvést, že existují dva typy kamenů, a to žulový grilovací kámen a lávový kámen. Kvalitou jsou srovnatelné, žulový kámen je však až o polovinu levnější. Při výběru materiálu můžete dát na rady svého okolí i na recenze na internetu.

Kvalitní žulový kámen na grilování dosahuje jemné až střední zrnitosti. Pro jeho výrobu mnoho českých firem používá právě českou žulu a tím si také získává své zákazníky. Mnoho z nás totiž dává přednost domácím výrobkům před zahraničními. Kámen můžete zakoupit přímo s grilem nebo si ho pořídit ke grilu, který vlastníte. Zde je dobré pečlivě srovnat rozměry, aby vám žulový kámen na grilování do vašeho grilu pasoval. Silný by měl být přibližně 3 centimetry. Taková tloušťka je dostačují pro kvalitní grilování po mnoho sezón.

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1