Jaké elektronické cigarety jsou nejlevnější

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 15.4.2013 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Elektronické cigarety stále zažívají velký boom. Pro začínající kuřáky, kteří si chtějí e-kouření zatím jen vyzkoušet, jsou zajímavou volbou levnější modely elektronických cigaret. Na webu www.moje-e-cigareta.cz byl publikován článek zaměřený právě na tyto elektronické cigarety. Jestliže nejste rozhodnuti, že trvale přejdete na elektronickou cigaretu, můžete si ji pořídit v jednorázovém provedení. Zakoupíte ji s cenou od 100 do 300 Kč. Svým provedením je velmi podobná klasické cigaretě.

Pro nenáročné kuřáky jsou dobrou volbou také e-cigarety, které fungují s tuhými náplněmi - nikotinovými kapslemi. Jejich nabídka sice není tak široká jako u cigaret s e-liquidy, vybrat se v ní ale dá. U nejlevnější elektronické cigarety je nutné věnovat svou pozornost mnoha detailům. Zážitek z kouření vám může zkazit například protékání náplně, špatná dýmivost i nešikovné zpracování.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854