Nordic walking hole do města i do přírody

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 15.4.2013 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Jarní slunečné dny lákají k pohybu v přírodě. Jestliže se chcete zbavit nadbytečných kilogramů nebo jen po dlouhé zimě získat zpět svou fyzičku, vyzkoušejte chůzi s holemi, takzvaný nordic walking. Mnoho informací o této aktivitě najdete na specializovaných webových stránkách www.walkingshop.cz. Dozvíte se zde například, jak vybírat vybavení na tento sport a jaké výhody obecně nordic walking přináší.

Jestliže chcete vyrazit s holemi do terénu, základem vaší výbavy by měly být kvalitní nordic walking hole. Můžete volit z jednodílných a z teleskopických. Pokud hole nechcete převážet nebo je skládat, určitě jsou lepší volbou ty jednodílné. Dbejte na správnou velikost a kvalitní materiály. Hole často kombinují hliník a karbon - výrobci se tak snaží dosáhnout zajímavého kompromisu mezi kvalitou a cenou. Nordic walkingové hole se vždy kupují v páru, jsou vhodné na chození po městě i v přírodě.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854