Nové weby zaměřené na grily a grilování

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 25.3.2013 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Grilování patří mezi oblíbené způsoby přípravy nejrůznějších pokrmů. Jestliže hledáte kvalitní gril pro letošní sezónu, nebo se pouze chcete inspirovat recepty či aktuální nabídkou na trhu, navštivte webové stránky www.grilujemenakameni.cz a www.kameny-na-grilovani.cz. Oba portály se zaměřují na zdravější verzi grilování - na grilování na speciálním grilovacím kameni.

Grilovací kámen v sobě spojuje mnoho výhod, které ocení nejen každý příznivce zdravého životního stylu. Kámen může být žulový nebo lávový, vsadí se do grilu a přímo na něj se položí maso, zelenina či jiné potraviny, které se mají grilovat. Na těchto dvou stránkách najdete mnoho informací, ze kterých zjistíte, jak s kamenem pracovat nebo jak se o něj starat. Běžně jsou grily s kameny vybavené i zajímavým příslušenstvím - například přenosným topeništěm nebo náhradním grilovacím roštem. I o těchto doplňcích se zde dozvíte více.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854