Staňte se modelkou v LB Models company

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 21.2.2013 | Služby

Hradec Králové (Pressweb) - Toužíte po kariéře ve světě modelingu? Staňte se modelkou nebo modelem díky lb-models.cz. Profesionální modelingová společnost LB Models company stále hledá nové tváře, které by pomohly zajistit prezentaci, promoakce, galavečery či módní přehlídky jejích zákazníků. Prvním krokem k zařazení do databáze agentury je vyplnění formuláře na webových stránkách. Zde udáte informace o své osobě, věk, míry, barvu očí a vlasů, výšku, váhu, konfekční velikost a velikost obuvi. Zároveň je potřeba dodat, zda už s modelingem máte nějaké zkušenosti. 

Tato informace vás u některých klientů zvýhodní. Jiní však zase hledají nové modelky, na zkušenostech jim až tak nezáleží. U LB Models tak svou šanci dostává opravdu každý, modeling je zde veden na profesionální úrovni. Modelky i modelové v LB Models company jsou prezentovány prostřednictvím fotografií. Každý klient si tak může sám vybrat to, co se mu líbí a co si dokáže představit v kombinaci se svou kolekcí.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854