Nakupujte na Zdravávýživahronov.com se slevou

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 14.2.2013 | Zdraví

Hradec Králové (Pressweb) - Jestliže patříte mezi příznivce zdravého životního stylu, určitě si prohlédněte nabídku obchodu se zdravými potravinami, doplňky a přírodní kosmetikou www.zdravavyzivahronov.com. Sortiment obchodu je opravdu široký a uspokojí tak i ty nejnáročnější zákazníky. Navíc v něm můžete nakupovat až se slevou 10 %. Tato sleva platí pro registrované zákazníky a je závislá na výši objednávky, kterou uděláte.

Při registraci získáte okamžitě slevu 2 %. Navíc při objednávce nad 1300 Kč máte dopravu zcela zdarma. Slovní spojení zdravá výživa zastřešuje celou škálu produktů. Ačkoliv se vám jejich ceny mohou mnohdy zdát vyšší, jedná se o výrobky založené ryze na přírodní receptuře. Mnohdy jich ani nespotřebujete takové množství. Navíc budete mít záruku, že své tělo nezaplavujete zbytečnou chemií. Zakoupíte zde také nejrůznější bylinné směsi, které můžete využít i při detoxikaci organismu.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854