Nejoblíbenější tašky a brašny na Abags.cz

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 14.2.2013 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - Pokud hledáte novou brašnu či tašku pro svůj notebook, určitě zavítejte do internetového obchodu na adrese www.abags.cz. Můžete zde vybírat ze stálého sortimentu i z nejprodávanějších produktů, které se mezi zákazníky těší velké oblibě pro svůj moderní design i praktické využití. K nejprodávanějším produktům se řadí tašky na notebooky, stylové brašny pro muže i pro ženy nebo stále velmi oblíbené chladící podložky, které výrazně přispějí ke komfortnímu běhu vašeho notebooku.

Velké oblibě se těší tašky na notebooky především v černobílých variacích, které jsou velmi univerzální a barevně se hodí snad ke každému oblečení. Nejžádanějším zbožím obecně (a také hlavním sortimentem obchodu) jsou brašny na notebooky - vybavené několika kapsami, k dostání v celé škále velikostí. Moderní brašna na notebook je rovněž vybavena uchem do ruky a odnímatelným ramenním popruhem.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854