Světelná reklama - její výroba a používané materiály

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 28.1.2013 | Průmysl, energetika

Hradec Králové (Pressweb) - Jestliže chcete svému obchodu zajistit efektivní reklamu, můžete se rozhodnout pro reklamu světelnou. Tu tvoří panel, na kterém je umístěno buď samotné reklamní sdělení, nebo například logo či značka vaší firmy. Světelná reklama je investice na několik desítek let. Proto ačkoliv nese vysoké pořizovací náklady, z dlouhodobého hlediska vychází vcelku výhodně. U světelné reklamy jsou maximálně důležité použité materiály, které právě zajišťují odolnost, dlouhou životnost a kvalitní osvětlení.

Světelná reklama se u společnosti Prost konstruuje z kovových nebo plastových prvků. Z kovů se využívá hliník, které je lehký a odolný proti korozi. Tyto vlastnosti přispívají také k jeho snadné montáži na reklamní věž. Pro výrobu nápisů se opět využívá hliník nebo polyakrylát. Osvětlení se dnes zajišťuje pomocí LED diod. Od původních neonů výroba světelné reklamy již upustila. 

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854