Typy hypoték z nabídky hypotečních bank

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 28.1.2013 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Jestliže sháníte hypoteční úvěr na stavbu či koupi nemovitosti, obraťte se na společnost Hypomakléři.cz, která je sdružením profesionálních hypotečních poradců. Ti pro vás vyberou ideální hypoteční úvěr z aktuální nabídky hypotečních bank. Úvěr plně přizpůsobí vašim nárokům, požadavkům a možnostem splácení. Pro výběr hypotéky je většinou lepší kontaktovat právě nezávislého hypotečního poradce než poradce, který je přímo napojen na některou banku.

Současné nabídce hypoteční úvěrů dominují již známé účelové hypotéky. Jedná se o hypotéky zajištěné nemovitostí, jejichž finance je nutné využít na koupi, stavbu, rekonstrukci nebo modernizaci bydlení. Druhým typem jsou americké hypotéky neboli neúčelové půjčky, které můžete využít prakticky na cokoliv. Jaká hypotéka je pro vás ta nejvýhodnější hypotéka, většinou zjistíte jen s pomocí specialisty na problematiku hypotečního trhu.


Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854