Kdy využít služeb dodávkové autodopravy

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 28.1.2013 | Auto-moto, logistika

Hradec Králové (Pressweb) - Potřebujete přestěhovat rozměrný náklad? Chcete převést velké množství výrobků nebo zboží? Využijte služeb dodávkové autodopravy společnosti Kena. Na webu www.dodavkova-autodoprava-praha.cz najdete spoustu informací o jejích konkrétních službách, výhody dodávkové autodopravy a samozřejmě i orientační ceník. Dodávková autodoprava je zajišťována vozy do 3,5 tuny, které mohou jezdit po všech dopravních komunikacích a nemusejí platit mýtné.

Dodávková autodoprava je oblíbenou volbou při stěhování. Jestliže potřebujete převést nábytek a domácí spotřebiče, jen těžko takto objemné věci naložíte do svého osobního vozu. Dodávka od společnosti Kena vám bude poskytnuta i s řidičem a připravena v domluvený čas na dohodnutém místě. Spolehlivá a bezpečná dodávková autodoprava Kena je výhodná také při převozu zboží - například z distribučního skladu na prodejnu.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854